Aardappel-perengalette

Aardappel-perengalette

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Aardappel-perengalette

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g
    • 1 peer
    • 4 vastkokende aardappelen
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  2. Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes van 2 millimeter dik. Leg deze dicht overlappend op elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat en zorg dat er vier rechthoeken ontstaan.

  3. Schil de peer en snijd in kleine blokjes. Strooi de blokjes over de aardappelen en verkruimel de kaas erover (strooi de kaas in het midden, zodat dit niet van de aardappels druipt tijdens het smelten).

  4. Bak het gerecht ongeveer 20 minuten in de oven, tot de aardappelen goudbruin en knapperig aan de randen zijn. Serveer het gerecht direct.

Misschien vind je dit ook wel lekker!