Aardappelcurry met spinazie

Aardappelcurry met spinazie

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Aardappelcurry met spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el curry pasta (Conimex)
    • 100 g
    • 1 rode ui (gesnipperd)
    • 300 g
    • 2 el
    • 1 blikje (à 70 gr) tomatenpuree
    • 800 g vastkokende aardappelen
    • 1 blik (à 400 ml) kokosmelk
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui. Bak de currypasta 1 minuut mee. Schep de tomatenpuree erdoor. Schenk de kokosmelk in de pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag.

  2. Voeg de aardappelen toe en stoof ze met de deksel op de pan in 15 minuten gaar. Voeg de spinazie in porties toe en laat de groente slinken.

  3. Laat de curry tot de gewenste dikte inkoken en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verdeel de curry over 4 diepe borden of kommen en verkruimel er de feta boven.
  5. Aantal kcal: 480 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!