Aardappelpuree met zalm

Aardappelpuree met zalm

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Aardappelpuree met zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg aardappel (geschild en in blokjes gesneden)
    • 2 tomaten (ontpit en in blokjes gesneden)
    • 1 ei
    • versgehakte peterselie
    • 150 g
    • 400 g zalm uit blik
    • 100 ml
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de aardappelen gaar. Doe 1 ei + 100 ml room + 150 g kruidenkaas + peterselie + peper + zout bij de aardappelen en prak fijn.

  2. Maak de zalm los met een vork. Beboter een ovenschotel en schep hierin de helft van de aardappelpuree. Bedek de laag aardappelpuree met zalm en een deel van de tomatenblokjes. Schep de overige aardappelpuree in de ovenschotel en werk af met de resterende tomatenblokjes.
  3. Zet de schotel 20 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!