Aardappelquiche met chorizo

Aardappelquiche met chorizo

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Aardappelquiche met chorizo

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 rol kruimeldeeg
    • 20 cl
    • 50 g (geraspt)
    • peper en zout
    • 250 g aardappels (gekookt)
    • 4 eieren
    • 200 g (aan een stuk)
Minder dan 30 minuten + in de oven

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Leg het deeg met het bakpapier in een taartvorm. Leg een tweede vel bakpapier op het deeg en vul met bakbonen (of droge erwten, rijst...). Zet 10 minuten in de oven. Verwijder het bakpapier en de bonen en zet nog 5 minuten in de oven.

  3. Snijd de aardappelen en de chorizo in plakjes en schik ze afwisselend in de vorm.

  4. Klop de eieren luchtig met de room, peper en zout. Giet het mengsel over de vulling en bestrooi met de geraspte kaas. Zet 30 tot 35 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!