Aardappelsalade met makreel

Aardappelsalade met makreel

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Aardappelsalade met makreel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el zoetzure cocktailuitjes (uitgelekt)
    • 4 el Hellmann's mayonaise
    • 1 stokbrood
    • 1 rode ui (gesnipperd)
    • 1 krop sla
    • 250 g gerookte makreelfilet (in stukjes)
    • 150 g doperwten (diepvries)
    • 1 kg kruimige aardappelen (geschild en in blokjes)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar. Giet af en laat op een platte schaal uitdampen en iets afkoelen.

  2. Kook de erwten in 3 minuten knapperig gaar. Spoel ze onder stromend water koud.

  3. Schep de erwten, de rode ui, de uitjes en de mayonaise door de aardappelen. Schep er voorzichtig de makreel door en breng op smaak met peper en weinig zout.

  4. Haal de bladeren van de krop, was en droog ze. Verdeel de slablaadjes over 4 borden.
  5. Schep de aardappelsalade op de sla. Serveer met het stokbrood.

  6. Aantal kcal: ca. 765 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!