Aardbeien “kebab” met roomijs

Aardbeien “kebab” met roomijs

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Aardbeien “kebab” met roomijs

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g kleine aardbeien
    • 0.5 bak Hertog Romig Slagroomijs
    • 6 el (bosvruchtensiroop of roosvicee)
    • poedersuiker
    • houten prikkers of satéstokjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de aardbeien schoon, snijd ze eventueel doormidden en rijg ze aan de satéstokjes. 

  2. Schep in 4 limonadeglaasjes 1 of 2 bolletjes slagroomijs en schenk er wat bosvruchtensiroop bij. Leg de aardbeien “kebabs” erboven op.

  3. Bestrooi de aardbeien “kebabs” met poedersuiker.
  4. Tip: fleur de kebabs op met ander fruit en/of blaadjes mint.

Bron: Hertog