Aglio, olio e peperoncino van Janny van der Heijden

Aglio, olio e peperoncino van Janny van der Heijden

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Aglio, olio e peperoncino van Janny van der Heijden

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 teentjes
    • 1 kleine rode peper
    • 5 el olijfolie
    • pasta naar keuze
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel de tenen knoflook en hak ze fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadjes met de punt van een mes en hak het vruchtvlees fijn.
  2. Verwarm de olijfolie en voeg de knoflook toe. Fruit 1 minuut en voeg dan de gehakte peper toe.
  3. Fruit samen nog dertig seconden tot een minuut. Meng met al dente gekookte pasta.
  4. Tip: probeer ook eens met een gedroogd pepertje of roer chilivlokken door de olie.
  5. Fotografie Mitchell van Voorbergen

Nog zo'n heerlijk klassiek pastagerecht van Janny van der Heijden: Snelle tagliatelle carbonara

Lees ook: De keukengeheimen van Janny van der Heijden

Meer pasta inspiratie: 5x simpele pasta

Misschien vind je dit ook wel lekker!