Ajam Bali met gewokte prei-noedels en seroendeng

Ajam Bali met gewokte prei-noedels en seroendeng

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Ajam Bali met gewokte prei-noedels en seroendeng

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g kipfilets
    • 600 g preien
    • 1 pak Conimex woknoedels
    • 3 el Conimex wokolie
    • 1 bakje Conimex Boemboe Ajam Bali
    • 6 el Conimex seroendeng
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in stukjes. Maak de prei schoon en snijd in ringen. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet ze af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.

  2. Verhit een grote wok, schenk er 2 eetlepels wokolie in en wok hierin de kipstukjes 5 minuten. Meng er 2 dl water en de Boemboe Ajam Bali doorheen, breng dit aan de kook en laat het 5 minuten zachtjes pruttelen.

  3. Verhit een eetlepel wokolie in een wok of koekenpan en wok hierin de preiringen 3 minuten. Voeg de noedels toe en warm alles goed door.

  4. Schep de prei-noedels in 4 diepe borden of kommen, verdeel de Ajam Bali erover en bestrooi royaal met de seroendeng.

Dit recept kip met prei, noedels en Ajam Bali saus is een verrukkelijk gerecht. De Ajam bali wordt gemaakt van een boemboe van Conimex waardoor alles snel klaar is.

Bron: Conimex