Amandel pannenkoeken met banaan

Amandel pannenkoeken met banaan

Mag even duren Erg makkelijk Iets duurder

Amandel pannenkoeken met banaan

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 200 g amandelmeel
    • 300 ml ongezoete amandelmelk
    • 30 g rozijnen (geweld in warm water)
    • 1 banaan
    • 2 eieren
    • 3 el
    • 2 el maizena of allesbinder
    • 2 el Blue Band Iedere Dag
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Klop de amandelmeel met 1 eetlepel honing, de eieren, de maizena, de gewelde rozijnen en de amandelmelk in een kom met een garde tot een dik beslag. Snijd de banaan in plakjes.

  2. Verhit 1 eetlepel vloeibare margarine in een koekenpan en schep wat beslag in de pan. Strijk het beslag een beetje uit en leg hierop een paar plakjes banaan.

  3. Laat de pannenkoek op laag vuur ca. 5 minuten bakken. Draai de pannenkoek voorzichtig om en bak deze kant nog 3 minuten. Bak de pannenkoeken tot het beslag is opgebruikt. Stapel de pannenkoeken op elkaar en schenk de rest van de honing hierover.

Misschien vind je dit ook wel lekker!