Andijvie ovenschotel

Andijvie ovenschotel

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Andijvie ovenschotel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 800 g andijvie (gesneden)
    • 2 el Blue Band Iedere Dag
    • 300 g shoarmareepjes
    • 1 kg kant-en-klare aardappelpuree
    • 100 g geraspte jong belegen kaas
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de andijvie kort voor en laat de groente daarna goed uitlekken. Bereid de aardappelpuree zoals beschreven staat op de verpakking.
  2. Maak laagjes in een ovenschaal: onderin de shoarmareepjes, daarop de andijvie en tot slot de aardappelpuree. Bestrooi de puree met geraspte kaas en bak de ovenschotel 20 minuten in de hete oven.

Tip: maak deze ovenschotel van te voren al klaar, zodat je in alle rust van deze heerlijk ovenschotel kan genieten.

Ook lekker: Ovenschotel van ratatouille, aardappelen en kaas

Misschien vind je dit ook wel lekker!