Andijviestamppot met ananas en Unox extra magere rookworst

Andijviestamppot met ananas en Unox extra magere rookworst

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Andijviestamppot met ananas en Unox extra magere rookworst

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 dl warme halfvolle melk
    • 500 g andijvie gesneden in dunne reepjes
    • 1 ananas
    • 1 Unox rookworst extra mager (275 gram)
    • 125 g kruimige aardappelen geschild en in stukken
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappels in water met zout, met de deksel op de pan, in ca. 20 minuten gaar.

  2. Snijd ondertussen de ananas in blokjes.
  3. Was de andijvie en laat goed uitlekken. Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en schep in gedeelten de andijvie erdoor.
  5. Verwarm de stamppot al omscheppend op een laag vuur en voeg de ananasstukjes en zoveel van de melk toe zodat een smeuïge stamppot ontstaat.
  6. Verdeel de in plakjes gesneden rookworst over de stamppot.

  7. Aantal kcal: 546 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!