Andijviestamppot met kabeljauwburger

Andijviestamppot met kabeljauwburger

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Andijviestamppot met kabeljauwburger

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1.5 kg kruimige aardappelen (geschild)
    • 4 kabeljauwburgers
    • 50 g margarine
    • 600 g andijvie (in reepjes)
    • 3 el ravigottesaus
    • 1 blik mandarijnpartjes op siroop (310 g)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout gaar. 

  2. Smelt in een koekenpan wat margarine en bak hierin de visburgers in 8 minuten goudbruin en gaar.

  3. Giet de mandarijntjes af en vang de siroop op. Giet de aardappelen af en stamp ze met de siroop en resterende margarine tot een smeuïge puree.

  4. Schep er de andijvie en de mandarijntjes door. Breng op smaak met zout en peper. 

  5. Schep de andijviestamppot op 4 borden. Leg er de kabeljauwburgers bij en serveer met de ravigottesaus.

Misschien vind je dit ook wel lekker!