Andijviestamppot met kipdijfilet

Andijviestamppot met kipdijfilet

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Andijviestamppot met kipdijfilet

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 el zwarte olijven (zonder pit)
    • 150 ml
    • 500 g andijvie (fijngesneden)
    • 1 kg kruimige aardappelen
    • 4 kipfilets
    • 4 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in weinig water met zout gaar. Verwarm in een steelpan de melk. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de kipfilets 6-7 minuten. Keer de filets regelmatig.

  2. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk en de resterende olijfolie tot een smeuïge puree. Schep er de andijvie door en breng de stamppot op smaak met zout en peper.

Misschien vind je dit ook wel lekker!