Andijviestamppot

Andijviestamppot

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Andijviestamppot

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • nootmuskaat
    • 1 Unox extra magere rookworst (275 g)
    • 1.5 kg kruimige aardappelen (geschild en in stukken)
    • 125 g magere spekblokjes
    • 100 ml
    • 600 g panklare andijvie in reepjes
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de spekblokjes uit in een koekenpan zonder extra vet.

  2. Verwarm de melk, giet de aardappelen af en stamp ze met de melk fijn. Schep de spekblokjes met het bakvet en de andijvie erdoor. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper

  3. Verdeel de stamppot over 4 borden en leg op elk bord een stuk rookworst.

Misschien vind je dit ook wel lekker!