Biefstuk van de barbecue met knoflooksaus

Biefstuk van de barbecue met knoflooksaus

Mag even duren Erg makkelijk Iets duurder

Biefstuk van de barbecue met knoflooksaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 teentjes knoflook
    • 600 g biefstukken (à 150 g per stuk)
    • 150 ml (witte)
    • zout
    • 5 el
    • 3 el
    • 2 tl
    • 250 ml olijfolie
    • 4 el Calvé knoflooksaus
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Meng 4 uitgeperste teentjes knoflook samen met de peterselie, oregano, cayennepeper, eventueel wat zout, olijfolie, witte azijn en 150 ml water. Leg de steaks in een ondiepe schaal en schenk de marinade erover. Zet de schaal afgedekt in de koelkast en laat het vlees (het liefst een hele nacht) marineren.

  2. Gril de steak op de barbecue tot de gewenste gaarheid. Serveer de knoflooksaus ernaast.

  3. Tip: ook lekker met Calvé barbecuesaus.

Bron: Calvé