Aspergecrèmesoep met kletskop van boerenkaas

Aspergecrèmesoep met kletskop van boerenkaas

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Aspergecrèmesoep met kletskop van boerenkaas

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pakje Knorr Asperge Crèmesoep
    • 150 g boerenkaas (geraspt)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 

  2. Leg op een bakplaat een stuk bakpapier en schep hier de geraspte boerenkaas in twee bergjes op. Zorg daarbij voor voldoende tussenruimte, zodat de 'kletskoppen' niet aan elkaar smelten. 

  3. Laat de kaas 8-10 minuten smelten. Schep de twee kletskoppen dan van de bakplaat en laat ze afkoelen.

  4. Bereid ondertussen de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  5. Verdeel de soep over kommen en leg in iedere soepkom een kletskop.

Verrukkelijke variant op Knorr Asperge Crème soep met een zelfgemaakte kletskop van boerenkaas. Deze zeer smakelijk kletskoop bak je eenvoudig zelf van geraspte boerenkaas op bakpapier in een oven. Maak nu van elk soepje als voorgerecht een feestmaaltijd.

Bron: Knorr