Aspergeroerei met zalmsnippers

Aspergeroerei met zalmsnippers

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Aspergeroerei met zalmsnippers

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g witte asperges
    • 50 g (voor de saus)
    • 1 zakje Knorr Saus voor Asperges
    • 200 g zalmsnippers
    • 4 eieren
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de asperges uit de pan en laat ze uitlekken.

  2. Bereid de Knorr Saus voor Asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de asperges in stukjes. Breek de eieren in een beslagkom en roer ze goed los. Voeg een beetje peper en zout toe.

  3. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en giet er de eiermassa in. Laat de eieren onder voortdurend roeren garen. Roer, wanneer de stollende massa nog vochtig is, de zalmsnippers en de asperges erdoor.

  4. Verdeel het roerei over de borden en schep de saus er overheen.

Een zalig roer ei maken met witte asperges en de zalm. Voor extra smaak aan het ei ga je lekkere aspergesaus maken bij dit recept roerei.

Bron: Knorr