Asperges met ham, ei en krieltjes

Asperges met ham, ei en krieltjes

samenwerking met
0
Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Asperges met ham, ei en krieltjes

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 kg witte asperges
    • 500 g krieltjes (gekookt)
    • 3 el Blue Band Vloeibaar
    • 3 el (fijngehakt)
    • 1 zakje Knorr Saus voor Asperges
    • 4 eieren (gekookt)
    • 200 g achterham (in plakken)
Tussen 30 minuten en 1 uur

  1. Schil de asperges met een dunschiller van vlak onder het kopje naar beneden. Snijd de houtachtige uiteinden (2-3 cm) eraf. Breng in een pan ruim water aan de kook. Kook de asperges 5 minuten. Draai het vuur uit, leg de deksel op de pan en laat ze 15-20 minuten in het hete water nagaren.
  2. Verwarm de krieltjes met de vloeibare margarine en voeg voor het serveren 1 eetlepel peterselie toe. Bereid de saus voor asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking en pel en halveer de eieren.
  3. Leg de plakken ham, de gehalveerde eieren en de krieltjes op het bord en verdeel de opgewarmde asperges over de borden. Schenk de saus over de asperges en garneer met de rest van de peterselie.
Bron: Knorr