Asperges met knoflook en tuinkruiden

Asperges met knoflook en tuinkruiden

Snel klaar Erg makkelijk Duur

Asperges met knoflook en tuinkruiden

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el olijfolie
    • 2 kg witte asperges
    • 6 teentjes (in dunne plakjes)
    • 2 zakjes Knorr Saus voor Asperges
    • 3 el gemengde groene kruiden (gehakt)
    • 10 el Blue Band Vloeibaar met roombotersmaak
    • 75 g Parmezaanse kaas (geraspt)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges en snijd het onderste houtige stukje eraf. Kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal ze uit het water en laat ze uitlekken.

  2. Verhit de olie op een middelhoog vuur en bak de plakjes knoflook knapperig en goudbruin. Haal ze uit de pan met een schuimspaan en laat ze uitlekken op keukenpapier.

  3. Maak de saus voor asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de gemengde groene kruiden door de saus.

  4. Verdeel de asperges over de borden. Serveer ze met een schep saus. Maak het geheel af met plakjes knoflook en de geraspte Parmezaanse kaas.

Heerlijk witte asperges koken in knoflook en aspergesaus maken voor over deze lekkere groente met gemengde groene kruiden. Met nog een beetje parmezaanse kaas erover is het helemaal af!

Bron: Knorr