Asperges op Italiaanse wijze

Asperges op Italiaanse wijze

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Asperges op Italiaanse wijze

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 75 g Parmezaanse kaas
    • 500 g witte asperges
    • 1 zakje Knorr Hollandaise Saus
    • 350 g spaghetti
    • 150 g rucola
    • 250 g parmaham
    • 1 teentje knoflook
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges met een dunschiller en snijd het onderste, houtige stukje eraf. Kook de asperges in 20 minuten gaar en rasp ondertussen de Parmezaanse kaas op een fijne rasp.

  2. Kook ongeveer 10 minuten voordat de asperges klaar zijn de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  3. Was de rucola en laat het in een vergiet uitlekken. Snijd de plakken parmaham in repen.
  4. Maak de hollandaisesaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  5. Giet de pasta af en meng er, terug in de pan, de rucola, de repen parmaham en een uitgeperst teentje knoflook doorheen.

  6. Giet de asperges voorzichtig af en verdeel ze over vier borden. Schenk de hollandaisesaus erover. Serveer met de pasta en geef de Parmezaanse kaas er apart bij.

We koken asperges hier op italiaanse wijze met spaghetti en rucola. De hollandaise saus maken we voor over de asperges in dit recept, de pasta vormt een pastasalade voor bij het gerecht. Lekker eten!

Bron: Knorr