Aspergetaart met Knorr Saus voor Asperges en kerstomaatjes

Aspergetaart met Knorr Saus voor Asperges en kerstomaatjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Aspergetaart met Knorr Saus voor Asperges en kerstomaatjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 zakje Knorr saus voor asperges
    • 750 g witte asperges
    • 1 ui (in ringen)
    • 100 g jong belegen kaas (geraspt)
    • 2 el pijnboompitten
    • 150 g cherrytomaatjes (gehalveerd)
    • 1 pakje deeg voor hartige taart (ontdooid)
    • 3 eieren
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de asperges, snijd een stukje van de onderkant en kook ze in ca. 15 minuten gaar.

  2. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Leg de deegplakjes op de bakplaat. Laat de naden overlappen en druk ze aan. Vouw de rand 1 cm om.

  3. Roer met een garde de sausmix door 250 ml koud water en breng al roerend aan de kook. Neem de pan van het vuur. Klop de eieren met de kaas en de lente-ui erdoor.

  4. Laat de asperges uitlekken. Leg ze met de tomaatjes op het deeg. Verdeel de saus erover en bestrooi met de pijnboompitten. Bak de aspergetaart in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Lekker met een frisse salade.