Aubergineschotel met mozzarella

Aubergineschotel met mozzarella

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Aubergineschotel met mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g volkoren pasta
    • 2 aubergines
    • 1 pot Bertolli Pastasaus tradizionale (690 g)
    • 3 el olijfolie
    • 2 tenen knoflook (fijngehakt)
    • 2 bollen mozzarella
    • 1 handje basilicumblaadjes
    • 1 ingevette ovenschaal (2l)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Snijd de aubergines in stukken. Verhit wat olie in een hapjespan en bak de aubergine al omscheppend 5 minuten.

  3. Snijd of hak de knoflook fijn en bak ca.1 minuut mee met de aubergine.

  4. Schep de aubergine met de tomatensaus in de ovenschaal en schep om. Verdeel hier stukjes mozzarella over. Breng op smaak met zout en peper. 

  5. Bak de aubergineschotel 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  6. Kook intussen de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Bestrooi de aubergineschotel met de basilicumblaadjes en serveer met de pasta.

  7. Aantal kcal: ca. 390 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!