Avocadomousse met pittige tijgergarnaal en mango-chilisalsa

Avocadomousse met pittige tijgergarnaal en mango-chilisalsa

Snel klaar Iets moeilijker Goedkoop

Avocadomousse met pittige tijgergarnaal en mango-chilisalsa

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 limoenen (mango-chilisalsa)
    • rode peper (mango-chilisalsa)
    • scheutje olijfolie
    • snufje cayennepoeder
    • snufje paprikapoeder
    • 1 citroen (avocadomousse)
    • 1 ui (middelgroot) (mango-chilisalsa)
    • 1 mango (mango-chilisalsa)
    • 6 tijgergarnalen (gepeld)
    • 1 tl crème fraîche (avocadomousse)
    • 2 avocado's (Avocadomousse)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Lepel de avocado uit. Meng de avocado en crème fraîche in een blender of keukenmachine. Pureer dit tot een gladde massa. Pers een citroen uit en voeg dit toe aan de avocadomousse. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.
  2. Dep de tijgergarnalen droog met keukenpapier. Mix de paprikapoeder met de cayennepeper. Rol de tijgergarnalen door de kruidenmix. Verhit de olijfolie/kokosolie in de pan en bak de tijgergarnalen aan beide kanten tot ze mooi roze zijn.
  3. Snij de mango, ui en rode peper ondertussen zeer fijn. Meng deze ingrediënten in een kom. Rasp een theelepel limoenschil en voeg dit aan het mengsel toe. Voeg naar smaak limoensap, zout en peper toe.
  4. Spuit de avocadomousse op de amuselepel. Leg de tijgergarnaal voorzichtig op de avocadomousse. Schep er een theelepel mango salsa op.

Misschien vind je dit ook wel lekker!