Bacon met bloemkool en aardappelen

Bacon met bloemkool en aardappelen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Bacon met bloemkool en aardappelen

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g bloemkoolroosjes
    • 125 g
    • 1 ui
    • 1 appel
    • 35 g Blue Band Vloeibaar Light
    • 500 g (mini)krieltjes
    • 5 g bouillonpoeder
    • 20 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui. Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in kleine roosjes. Was de appel en snijd in blokjes.
  2. Kook de bloemkool beetgaar en giet af. Bak de bacon krokant in een koekenpan. Schep het vlees vervolgens uit de pan en maak de pan schoon.

  3. Verwarm 35 g vloeibare margarine in een koekenpan en bak de aardappelen. Voeg na 5 minuten de bloemkool, de ui, de bacon, de bouillonpoeder en de kerriepoeder toe en verwarm het geheel totdat de uien gaar zijn.

  4. Voeg als laatste de appel toe en roerbak alles nog 5 minuten op een laag vuur. Verdeel de roerbak over 2 borden.

Misschien vind je dit ook wel lekker!