Barbecuesalade kip en chorizo

Barbecuesalade kip en chorizo

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Barbecuesalade kip en chorizo

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 stukjes kipfilet
    • 100 ml marinade (ketjap)
    • 4 el Hellmann's Real
    • 40 g
    • 70 g rucola
    • 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
    • 1 el olijfolie
    • 1 el witte wijnazijn
    • 1 teen knoflook, uitgeperst
    • 4 el dragon, fijngesneden
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in blokjes en marineer deze gedurende 30 minuten in de kant-en-klare ketjap marinade.
  2. Verwarm de barbecue of grill. Snijd de chorizo in plakjes. Rijg de gemarineerde kip en chorizo op een spies en bak deze op de barbecue of grill.

  3. Maak intussen een salade van rucola en cherrytomaatjes. Meng de olijfolie met de witte wijnazijn, de knoflook, de dragon en de mayonaise. Schenk de dressing over de salade. Haal de kip en de chorizo van de spies af en serveer met de salade.

Misschien vind je dit ook wel lekker!