Bavarois met vruchten

Bavarois met vruchten

Ik heb alle tijd Iets moeilijker Goedkoop

Bavarois met vruchten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 eidooiers
    • 1 l halfvolle melk
    • 7 blaadjes (van 3 g)
    • 200 g
    • 100 g aardbeien
    • 100 g druiven
    • 1 appel (Jonagold, in stukjes)
    • 50 g braambessen
    • 250 g frambozen
    • 30 g
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Week de gelatine in water. Maak het fruit schoon en snijd de appel in stukjes. Beboter een bavaroisvorm. Pureer de frambozen.

  2. Kook de melk met de suiker, neem de pan van het vuur. Los de gelatine op in de warme melk. Klop er de losgeroerde eierdooiers door.

  3. Leg al het fruit, behalve de frambozen, in de bavaroisvorm.

  4. Giet de warme eiercrème over de vruchten en laat afkoelen.

    Laat vervolgens nog een paar uur opstijven in de koelkast.

  5. Snijd de bavarois in plakken en serveer met een coulis van de gepureerde frambozen.