BBQ spiesjes van gehakt

BBQ spiesjes van gehakt

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

BBQ spiesjes van gehakt

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 0.5 tl zout (optioneel)
    • 0.25 tl peper
    • 1 ui (klein, gesnipperd)
    • 15 g
    • 100 ml Calvé Japanese sticky grill
    • 2 bosuitjes
    • 8 satéprikkers
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Meng het gehakt met de ui, (zout), peper en 40 ml sticky grill saus. Voeg het paneermeel toe, meng goed en vorm 8 spiesjes.

  2. Bak de spiesen vlees op de barbecue of grill voor ongeveer 10 minuten.
  3. Serveer de spiesjes met de rest van de saus en bestrooi met de gesneden bosui.

Laat de bbq nog even aan voor deze gegrilde zomerfruitspiesjes! Heerlijk in combinatie met vanille-ijs.

Lees ook: Het kan dus wél: Slank barbecueën doe je zo

Lees ook: Eindelijk antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?"

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!