Beefburger met tartaarsaus en spinazie

Beefburger met tartaarsaus en spinazie

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Beefburger met tartaarsaus en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 3 el Hellmann's mayonaise
    • 1 sjalot
    • 2 el verse kruiden (bijv. peterselie, munt en bieslook)
    • 4 burgers (beef)
    • 2 augurken (zoetzuur)
    • 1 kg vastkokende aardappelen
    • 600 g
    • 4 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar. Verhit in een koekenpan 2 eetlepel olijfolie. Bak de beefburgers in 12 minuten bruin en gaar.

  2. Snipper de sjalot ragfijn. Snijd de augurk in piepkleine blokjes en hak de kruiden. Meng de sjalot met de augurk en de kruiden door de mayonaise.

  3. Voeg 1-2 eetlepels augurkenvocht en zout en peper naar smaak toe.

  4. Verhit de laatste 2 eetlepels olijfolie in een wok. Fruit de ui. Voeg de spinazie in 3-4 porties toe en laat al omscheppend slinken.

  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verdeel de aardappelen met de spinazie over 4 borden. Leg er de beefburger bij. Schep er een beetje tartaarsaus op.