Biefreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle

Biefreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Biefreepjes Genovese met paprika, bloemkool en tagliatelle

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kleine bloemkool
    • 400 g Bertolli Pasta Tagliatelle
    • 300 g runderlapjes
    • 1 rode paprika
    • 3 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
    • 6 el Bertolli pesto alla genovese
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon. Snijd de bloemkool in roosjes en de paprika in reepjes. Snijd de runderlapjes in reepjes van ca. 2 cm en meng het vlees met wat peper en zout.

  2. Kook de bloemkool in ca. 7 minuten in ruim kokend water met wat zout gaar en giet af. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af en laat goed uitlekken.

  3. Verhit 2 eetlepels Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak hierin de biefreepjes in ca. 2 minuten rondom bruin. Bak de paprikareepjes 3 minuten mee. Voeg de pesto toe en verwarm 1 minuut op een matig vuur mee. Meng de warme bloemkoolroosjes met de rest van de vloeibare margarine en royaal versgemalen zwarte peper.

  4. Verdeel de warme tagliatelle over 4 warme borden, schep het vlees ernaast en serveer de bloemkool erbij.

Deze biefreepjes Genovese met paprika, bloemkool en fijne tagliatelle van Bertolli hebben hun heerlijke smaak van de Bertolli pesto alla Genovese.

Misschien vind je dit ook wel lekker!