Biefstuk met champignonboter

Biefstuk met champignonboter

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Biefstuk met champignonboter

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 biefstukken
    • 125 g Croma Bakken en Braden (op kamertemperatuur)
    • 1 teen knoflook (fijngesneden)
    • 75 g champignons (fijngehakt)
    • 700 g broccoli
    • 1 zak pommes duchesses (700 g)
    • 1 el peterselie (fijngehakt)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Bereid de aardappelrozetjes in de oven. 

  2. Smelt 25 g margarine in een koekenpan en bak de champignons en de knoflook 3 minuten. Schep ze over op een diep bord. 

  3. Kook de broccoli in water met zout in 8 minuten beetgaar.

  4. Smelt opnieuw 25 margarine in de koekenpan. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze in 2-3 minuten per kant rosé of naar wens gaar. Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie rusten.

  5. Prak intussen de resterende 75 g margarine met de peterselie en zout en peper naar smaak door de champignons. 

  6. Verdeel de biefstukken en de champignonboter over 4 borden. Serveer met de broccoli en de pommes duchesses.

Misschien vind je dit ook wel lekker!