Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Biefstuk met Kokos & Chilinoedels

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 150 g biefstuk (puntjes)
    • 0.5 pak Conimex woknoedels
    • 1 rode paprika
    • 200 g bimi
    • 3 takjes gewone verse basilicum (of verse Thaise basilicum)
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 zakje Conimex Lemongrass, Kokos & Chili Wok Paste
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel af met koud water en laat uitlekken.
  2. Snijd de biefstuk in hele kleine stukjes, de paprika in reepjes en grote bimi eventueel iets kleiner. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en snijd de takjes van de gewone basilicum in kleine stukjes.

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 eetlepels wokolie in en wok de paprika en bimi 3-4 minuten tot de bimi gaar, maar nog wel stevig is. Schuif naar 1 kant van de pan. Voeg 0,5 eetlepel extra wokolie, de stukjes basilicumsteel en de biefstuk toe en roerbak 1 minuut.
  4. Zet het vuur laag. Voeg de wokpaste toe en meng alles door elkaar. Schep dan de noedels en de basilicumblaadjes erbij en meng goed en warm nog even door. 

  5. Schep de biefstuk met de noedels in 2 grote kommen of op diepe borden.

  6. Variatietip: vervang het vlees door eendenborst, kip- of kalkoenfilet.

Biefstuk recept uit de Thaise keuken. Geroerbakte biefstukreepjes recept met bimi en paprika en een overheerlijke Conimex Lemongrass, Coconut & Chili Wok Paste geserveerd met Conimex Woknoedels. Een makkelijk snel recept voor 2 personen.

Bron: Conimex