Biologische biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen

Biologische biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Biologische biefstuk met pittige tomatensalsa en sperziebonen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 5 g (grofgesneden)
    • 4 el zoete chili-saus
    • 0.5 limoen
    • 1 el Conimex wokolie
    • 6 trostomaten
    • 300 g sperziebonen
    • 4 biefstukken op kamertemperatuur
    • 200 g pandan zilvervliesrijst
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst. Giet af en laat staan tot gebruik.

  2. Bestrijk de biefstukken met de wokolie en 1 eetlepel chilisaus.

  3. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  4. Meng de tomatenblokjes met de rest van de chilisaus. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
  5. Voeg het rasp en 2 eetlepels sap toe samen met de koriander. Breng de salsa op smaak met peper en zout.

  6. Kook de sperziebonen in 8 minuten beetgaar.

  7. Verhit de grillpan op hoog vuur en grill de biefstukken 4-6 minuten. Keer halverwege om. Neem het vlees uit de pan en laat 5 minuten rusten onder een deksel of aluminiumfolie. 

  8. Serveer de biefstukken met de salsa, de rijst en de sperziebonen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!