Bladerdeeg met tomaat, mozzarella en basilicum

Bladerdeeg met tomaat, mozzarella en basilicum

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Bladerdeeg met tomaat, mozzarella en basilicum

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 1 bol mozzarella
    • basilicum
    • 4 el pesto's
    • 6 plakjes bladerdeeg (diepvries, ontdooid)
    • 200 g cherrytomaatjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat het bladerdeeg ontdooien en bekleed een bakplaat met bakpapier. Leg de ontdooide bladerdeegvellen in een rechthoek op het bakpapier. Laat de velletjes iets overlappen met elkaar en druk de naadjes dicht. Prik met een vork gaatjes in het deeg.

  2. Snijd de mozzarella in stukjes en halveer de cherrytomaatjes. Bestrijk het bladerdeeg met de pesto en bestrooi met de mozzarella. Verdeel de cherrytomaatjes en basilicum over de pesto.

  3. Bak de bladerdeegpizza in het midden van de oven in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar.

  4. Aantal kcal: 480 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!