Bladerdeeghapjes van gehaktbrood

Bladerdeeghapjes van gehaktbrood

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Bladerdeeghapjes van gehaktbrood

Ingrediënten voor 20 personen
  • Ingrediënten

    • 1 losgeklopt ei
    • tabasco
    • 1 peper (rode, fijngesneden)
    • 1 sjalot (gesnipperd)
    • 1 gehaktbrood (restjes)
    • 0.5 bosje koriander
    • 10 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
    • 4 el maiskorrels (uitgelekt)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Verkruimel het gehaktbrood en vermeng het met de sjalot, de maïs, de rode peper en de koriander. Breng op smaak met tabasco.

  3. Leg 5 plakjes bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak en verdeel de vulling over de plakjes in 4 bergjes. Dek af met de andere vijf plakjes bladerdeeg en druk het bladerdeeg rondom en tussen de vulling goed aan. Snijd de bergjes los met een pizza-pastawieltje en leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

  4. Bestrijk het bladerdeeg met het losgeklopte ei en bak de hapjes in 15-20 minuten goudbruin.

Misschien vind je dit ook wel lekker!