Bladerdeegpakketjes met shoarma

Bladerdeegpakketjes met shoarma

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Bladerdeegpakketjes met shoarma

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 eieren
    • 1 pak cela-vita wokaardappeltjes
    • 1 pot doperwt
    • 1 pot mais
    • 6 el
    • 500 g shoarma
    • 10 plakjes bladerdeeg
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Bak het shoarmavlees in een pan met een beetje boter. Bak daarna de maïskorrels, erwten, ketchup en 1 ei mee. 

  2. Verdeel het bladerdeeg ondertussen over een bakplaat met bakpapier. Klop het 2e eitje los in een kom. Schep een beetje vulling in het midden van het pakketje en vouw deze dicht zoals jij het wilt. 

  3. Het makkelijkste is het vlees aan de ene kant te leggen en dan dubbel te vouwen als een driehoek. Druk de randjes aan zodat het blijft plakken. Bestrijk de bovenkant nog met een beetje losgeklopte ei zodat de bovenkant straks een mooi goudbruin kleurtje heeft. 

  4. Bak de pakketjes daarna in 15 minuten gaar. Bak de aardappeltjes gaar terwijl de pakketjes in de oven liggen.