Bloemkool met gorgonzola

Bloemkool met gorgonzola

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Bloemkool met gorgonzola

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 bloemkool
    • 1.5 el pijnboompitten (droog geroosterd)
    • 125 g gorgonzola
    • 1 el Blue Band Vloeibaar
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar in ongeveer 10 minuten.

  2. Rooster ondertussen de pijnboompitten in een droge koekenpan rondom bruin. Snijd de gorgonzola in blokjes.
  3. Giet de bloemkool af en schud om met de vloeibare margarine en de blokjes gorgonzola. Strooi de pijnboompitten erover en serveer.

Gekookte bloemkool met gorgonzola. Lekker met geroosterde pijnboompitten.

Misschien vind je dit ook wel lekker!