Bloemkool-shoarmawrap met kaassaus en komijnekaas

Bloemkool-shoarmawrap met kaassaus en komijnekaas

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Bloemkool-shoarmawrap met kaassaus en komijnekaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tomaten (in stukjes)
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 1 zakje Knorr mix voor Kaassaus
    • 1 bloemkool (in kleine roosjes)
    • 400 g shoarmavleesreepjes
    • 8 soft tortilla wraps (medium)
    • 100 g geraspte komijnekaas
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de bloemkool in ca. 12 minuten gaar.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de shoarmavleesreepjes in 8 minuten lichtbruin. Schep af en toe om. Voeg de tomaten toe als het vlees bijna klaar is en bak ze ca.1 minuut mee.

  3. Maak de saus en verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Beleg de wraps met wat bloemkoolroosjes, wat shoarmavlees met tomaat en een lepel kaassaus. 

  5. Rol ze op en steek ze eventueel nog vast met een prikker. Verdeel de wraps over 4 borden en strooi er tot slot wat komijnekaas over.

  6. Variatietip: je kunt ook krokante tacoschelpen gebruiken in plaats van wraps.

Bron: Knorr