Bloemkoolcurry

Bloemkoolcurry

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Bloemkoolcurry

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 grote ui
    • 1 el verse koriander (fijngehakt)
    • 1 el bieslook (fijngeknipt)
    • 1.5 el Blue Band Vloeibaar
    • 2 tl
    • 2 mespuntjes
    • 1 mespuntje komijnpoeder
    • 750 g bloemkoolroosjes
    • 450 g voorgekookte krieltjes
    • 2 dl
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de ui klein en fruit de snippers in wat vloeibare margarine gedurende 2 minuten. Schep er de kerrie, cayennepeper en de komijn door en laat het nog een minuutje zachtjes bakken.
  2. Schep de bloemkoolroosjes en de krieltjes bij de ui in de pan. Voeg de kokosmelk en vervolgens water toe tot alles net onder staat. Dek de pan af en kook de bloemkool en aardappeltjes gaar in ongeveer 10 minuten.
  3. Voeg naar smaak eventueel nog wat kerrie toe en strooi vlak voor het serveren de verse kruiden over de bloemkoolcurry.

Misschien vind je dit ook wel lekker!