Bloemkoolschotel met vis

Bloemkoolschotel met vis

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Bloemkoolschotel met vis

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g champignons
    • 1 pakje Knorr kaassaus
    • 400 g koolvisfilets (diepvries)
    • 1 bloemkool
    • 1 kg vastkokende aardappelen
    • 2 el
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  2. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 minuten gaar. Voeg na 5 minuten de bloemkool toe en kook met de aardappelen mee gaar. Snij de champignons in dunne plakjes en voeg deze de laatste 5 minuten toe.

  3. Giet de aardappelen en groenten af, laat goed uitlekken en doe ze in de ovenschaal. Leg er de visfilet op.
  4. Bereid de saus volgens de aanwijzingen. Meng er de dille met zout en peper naar smaak door en schenk over de ovenschotel.
  5. Bak de schotel in de voorverwarmde oven in 20 minuten gaar.

  6. Dit gerecht bevat ca. 523 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!