Blondies met frambozen

Blondies met frambozen

Mag even duren Erg makkelijk Iets duurder

Blondies met frambozen

Ingrediënten voor 14 personen
  • Ingrediënten

    • 3 eieren
    • 150 g
    • 150 ml Blue Band Vloeibaar
    • 150 g witte basterdsuiker
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 200 g bloem
    • 1 tl bakpoeder
    • 100 g verse frambozen
    • 0.5 el poedersuiker
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 150 ºC.
  2. Hak de chocolade in stukjes en smelt de chocolade, al roerende, op een laag vuur, in een pan met dikke bodem. Neem de pan van het vuur, voeg de vloeibare margarine al roerende toe en laat het mengsel afkoelen.

  3. Klop de eieren met de suiker en de vanillesuiker in een ruime kom met de mixer lichtgeel en romig. Schenk er geleidelijk het chocolademengsel bij.

  4. Zeef de bloem met het bakpoeder boven de kom en spatel het door het eimengsel. Schep voorzichtig de frambozen erdoor en schenk het beslag in de bakvorm.

  5. Bak het gebak in de voorverwarmde oven in ca. 35 minuten goudgeel en gaar. 

  6. Neem de vorm uit de oven en laat het gebak helemaal afkoelen. Snijd het gebak in stukken.

Frambozen te koop? Probeer dan eens dit recept! Een krokant gebak met chocolade en frambozen. Lekker voor bij de high tea of gewoon zo.