Boerenkoolpasta met ricotta

Boerenkoolpasta met ricotta

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Boerenkoolpasta met ricotta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 fles Bertolli pastasaus tradizionale (500 ml)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 300 g fusilli (pasta)
    • 250 g
    • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
    • 300 g boerenkool
    • 4 el geraspte Parmezaanse kaas
    • 2 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie. Fruit de knoflook en de ui. Voeg de boerenkool en de tomatensaus toe.

  2. Stoof de boerenkool met de deksel op de pan 10 minuten.

  3. Giet de pasta af en meng door de boerenkool. Breng op smaak met zout en peper. 

  4. Verdeel de pasta met de ricotta over 4 borden. Bestrooi met de kaas.

  5. Aantal kcal: ca. 590 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!