Boerenomelet met roerbakgroenten en kaas

Boerenomelet met roerbakgroenten en kaas

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Boerenomelet met roerbakgroenten en kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Voor de vulling:

    • 400 g Hollandse wokgroenten
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
  • Voor 4 omeletten:

    • 8 eieren
    • 2 el (gehakt)
    • 4 el
    • 4 el Blue Band Vloeibaar (1 el per omelet)
    • zout en peper
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Voor de vulling: verhit de vloeibare margarine in een wok, wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken en draai de wok heen en weer, zodat de vloeibare margarine zich over de bodem verspreidt. Voeg de groentemix toe en roerbak in enkele minuten beetgaar.

  2. Houd de groente warm. 

  3. Maak 4x een omelet: klop 2 eieren met een vork los met zout en peper. Meng de peterselie hierdoor. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Schenk de losgeklopte eieren in de koekenpan en beweeg de pan heen en weer.

  4. Laat de onderkant van de omelet zachtjes stollen en til met een vork voorzichtig de randen opzij zodat het nog niet gestolde ei zich over de bodem verspreidt. Strooi de kaas over de omelet en laat de omelet gaar worden.

  5. Laat de omelet op een bord glijden, verdeel 1/4 van de groentevulling over één helft van de omelet en klap de andere helft hierover dicht. Serveer direct.

Nog zo'n heerlijke omelet maken? Probeer eens deze omelet met geitenkaas.

Food Video: 12x dit kun je met eieren doen

Lees ook: Eindelijke antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?"

Misschien vind je dit ook wel lekker!