Boerenomelet met tomaat

Boerenomelet met tomaat

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Boerenomelet met tomaat

Ingrediënten voor 4 personen
    • 6 plakjes
    • 1 rode ui
    • 1 lente-ui
    • scheutje melk
    • olijfolie
    • peper en zout
    • 6 eieren
    • 2 tomaten
    • 100 g champignons
    • 50 g (Parmezaanse)
Minder dan 30 minuten

  1. Pel de rode ui en lente-ui en snijd in fijne ringen. Spoel de tomaat en snijd in dunne plakken. Maak de champignons schoon en snijd in partjes.

  2. Bak de pancetta knapperig in olijfolie en giet het vet weg. Doe er de champignons bij en wacht tot het vocht verdampt is. Doe er de rode uienringen en de plakjes tomaat bij.

  3. Klop de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Giet ze in de pan en laat op middelhoog vuur stollen.

  4. Schud de pan af en toe om de omelet los te maken. Haal van het vuur en bestrooi met Parmezaanse kaas en lente-ui.

Misschien vind je dit ook wel lekker!