Bonbon van parmaham gevuld met salade, blauwe kaas, meloen en noten

Bonbon van parmaham gevuld met salade, blauwe kaas, meloen en noten

Snel klaar Makkelijk Duur

Bonbon van parmaham gevuld met salade, blauwe kaas, meloen en noten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 grote plakken parmaham
    • 50 g blauwe kaas
    • 50 g rucola (klein zakje)
    • bieslook (ca. 5 sprietjes)
    • 6 el Calvé dressing (Honing Mosterd)
    • 0.25 meloen (honingmeloen)
    • 50 g ongezouten cashewnoten (handje)
    • 100 g gemengde sla
    • 8 cherrytomaatjes (garnering)
    • 4 takjes basilicum (garnering)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de blauwe kaas en de meloen in blokjes en hak de cashewnoten grof.
  2. Meng de gemende salade met de rucola, de kaas- en meloenblokjes, gehakte bieslook en de noten. Breng de salade op smaak met de dressing. 

  3. Leg een stuk plasticfolie op je werkbank. Leg daarop steeds twee plakken parmaham kruislings op elkaar.

  4. Verdeel de salade in het midden van de ham en vouw de uiteinden naar elkaar toe en draai er een stevige bonbon van.

  5. Serveer de bonbons op mooie bordjes en maak het geheel af met de tomaatjes en basilicum.

Parmaham gevuld met rucola, blauwe kaas, meloen, cashewnoten en Calvé Honing Mosterd dressing. Hier wordt iedereen spontaan vrolijk van. Wat een heerlijke combinatie en een plaatje voor het oog. Erg geschikt als tapasgerecht, borrelhapje of voorgerecht.

Bron: Calvé