Borrelbrood

Borrelbrood

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Borrelbrood

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 rond brood
    • 250 g (in plakjes)
    • 100 g zongedroogde tomaatjes (uitgelekt)
    • 4 plakjes parmaham
    • 75 g Parmezaanse kaas (verkruimeld)
    • 2 handjes basilicum blaadjes
    • 1 teentje knoflook (gepeld)
    • 50 g pijnboompitten (geroosterd)
    • 15 cl olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Begin met het maken van de pesto. Mix de Parmezaanse kaas, basilicumblaadjes, knoflook, pijnboompitten, de olijfolie en wat peper en zout door elkaar.

  2. Snijd het brood met een scherp mes in vierkantjes maar snijd het niet helemaal door.
  3. Stop overal plakjes mozzarella, stukjes tomaat, reepjes Parmaham en schepjes pesto tussen.
  4. Bak het brood +/- 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C of tot de kaas begint te smelten.