Boterham zalmspread

Boterham zalmspread

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Boterham zalmspread

Ingrediënten voor 4 personen
    • 150 g zalmfilets (zonder vel)
    • 100 g gerookte zalm (fijngesneden)
    • 65 ml zure room
    • 2 takjes (fijngehakt)
    • zout en peper
    • 4 boterhammen
    • 2 el Becel 100% plantaardig
Tussen 30 minuten en 1 uur

  1. Bestrijk de boterhammen met margarine

  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  3. Leg de zalm op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrooi met zout en peper. 

  4. Gaar de zalm 8 minuten in de oven. Laat ca. 15 minuten afkoelen.

  5. Meng met een vork in een kom de beide zalmsoorten. Roer de zure room en dille erdoor, breng op smaak met zout en peper en besmeer de boterhammen met de spread.

Misschien vind je dit ook wel lekker!