Braziliaans broodje rosbief met mozzarella en tomaat - Bauru

Braziliaans broodje rosbief met mozzarella en tomaat - Bauru

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Braziliaans broodje rosbief met mozzarella en tomaat - Bauru

Ingrediënten voor 1 personen
  • Voor 1 broodje:

    • 1 knapperig broodje (Portugese bol)
    • 4 plakken
    • 2 plakken
    • 3 plakken tomaten (optioneel)
    • 1 augurk (in plakjes, optioneel)
    • 0.25 tl gedroogde oregano
    • 1 snufje zout
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.
  2. Snijd de bol in de lengte doormidden en haal het zachte kruim er gedeeltelijk uit. Snijd de mozzarella, de tomaat en de augurk in plakken.

  3. Beleg de onderkant van het broodje met de rosbief, tomaat, augurk en mozzarella. Kruid met wat oregano en een snufje zout.

  4. Plaats het broodje op een stuk bakpapier in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is (ca. 5 minuten). Rooster de laatste minuut de bovenkant van het broodje mee.

  5. Serveer het broodje warm.

  6. Tip: heb je geen oven? Verwarm de rosbief met daarop de plakken kaas in een pan met antiaanbaklaag. Zodra de mozzarella is gesmolten, schep je het geheel op de onderkant van het broodje. Beleg vervolgens met de overige ingrediënten en plaats de bovenkant van het broodje erop.

Misschien vind je dit ook wel lekker!