Pittige varkenshaas met spek

Pittige varkenshaas met spek

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Pittige varkenshaas met spek

Ingrediënten voor 4 personen
    • 100 ml Calvé Brazilian spicy churrasco
    • 100 g (ongeveer 5 plakjes)
    • 2 el
    • 400 g varkenshaas
Minder dan 30 minuten

  1. Plaats de varkenshaas in een kom en voeg 4 eetlepels churrasco saus toe. Bedek de varkenshaas met de saus en besprenkel met de paneermeel (dit zorgt ervoor dat de saus beter aan het vlees plakt).
  2. Plaats de varkenshaas op de plakjes ontbijtspek en rol het vlees op zodat het compleet bedekt is.
  3. Bak op de BBQ of grill voor ongeveer 30 minuten en draai hem elke 5 minuten. Haal het vlees van de barbecue of grill als het gaar is, laat het rusten en snijd het in plakken. Serveer het met de overgebleven saus.
  4. Serveertips: door het vlees te bedekken met spek behoudt het vlees zijn malsheid en krijgt het een lekkere krokant korstje. Spek is zout, daarom is het niet nodig om zout toe te voegen aan dit gerecht.
Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!