Broccolisalade met brietoast

Broccolisalade met brietoast

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Broccolisalade met brietoast

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 (frans) stokbrood
    • 1 sjalot (gesnipperd)
    • 1 el walnootolie
    • 100 g jonge bladsla
    • 500 g broccoli (in roosjes, steel in plakjes)
    • 1 el rode wijnazijn
    • 2 el olijfolie
    • 200 g
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de broccoli stelen 2 minuten. Voeg de roosjes toe en bak de groenten in 5-6 minuten knapperig gaar.

  3. Beleg het stokbrood met de brie. Bestrooi met (chili) peper naar smaak en laat de kaas onder de hete ovengrill smelten.

  4. Bestrooi de broccoli met zout en peper naar smaak. Verdeel de sla met de broccolien de sjalot over 4 borden. Druppel er de wijnazijn en de walnootolie over. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer met de brietoast.