Broccolistamppot met chilireepjes

Broccolistamppot met chilireepjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Broccolistamppot met chilireepjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el
    • 200 ml
    • 1 kg aardappel (kruimig)
    • 1 uitje
    • 400 g schnitzels
    • 800 g broccoli (in roosjes)
    • 2 el hazelnoten (grof gehakt)
    • 2 el zonnebloemolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Leg na 10 minuten de broccoli op de aardappelen.

  3. Rooster in een droge koekenpan de hazelnoten goudbruin en schud op een bord.
  4. Verhit in de koekenpan de olie. Bak de schnitzelreepjes goudbruin. Voeg de ui toe en bak nog 3 minuten. Meng de chilisaus erdoor.

  5. Giet de aardappelen af. Schenk de melk in de pan en stamp de aardappelen met de broccoli op laag vuur tot een smeuïge stamppot. Breng op smaak met zout en peper.

  6. Verdeel de stamppot over 4 borden. Schep er de chilireepjes over en bestrooi met de hazelnoten.

Misschien vind je dit ook wel lekker!